Gemeente DinxperloDinxperlo.nl
Skip Navigation Links

Applicaties
Onder de bedrijfsnaam Dinxperlo.nl levert Alswin applicaties op maat voor uw bedrijfsadministratie en voor technische toepassingen. De applicaties kunnen voor zakelijke PC-toepassing worden ingericht maar het is ook mogelijk de applicaties voor internettoepassingen geschikt te maken.

De applicaties worden geheel in overleg met u ontwikkeld. Er worden dus geen ongebruikte toepasingen in verwerkt die uw pakket onnodig ingewikkeld maken. Daartegenover staat dat voor zover mogelijk functies worden ingebouwd die passen in uw administratie maar die u juist in de gangbare standaardsoftware mist.

Kortom het pakket wordt geheel overeenkomstig uw persoonlijke eisen ingericht.

Internet
Internettoepasingen bieden de mogelijkheid waar dan ook uw adminstratie bij te werken. Of uw bedrijf op verschillende locaties actief is of dat u op uw vakantieadres nog even wat zaken wilt afwerken..., het kan allemaal. Ook is het mogelijk via internet uw boekhouder of uw belalstingconsultant van de nodige informatie te voorzien.

Het spreekt voor zich dat uw internettoepassingen een besloten karakter krijgen dáár waar u dit wenselijk acht. Aan degenen die met uw applicatie gaan werken kunt u een passende rol met zéér verschillnde lees- en schrijfrechten geven. Kortom met de applicaties van Dinxperlo.nl hebt u alles in eigen hand.

Maak een afspraak om alle mogelijkheden na te gaan en vul het contactformulier in.
Administratieve en technische software
Of het nu gaat om het aanmaken en beheren van databestanden, het ontwikkelen van programma's met complexe berekeningen, navigatiepakketten met GPS-faciliteiten..., Dinxperlo.nl ontwikkelt en levert het allemaal. U legt uw wensen neer, Dinxperlo.nl vult ze in.
 Foto's
boven: administratief bestand.
onder: navigatiepakket ontwikkeld voor touchscreenUw vragen of opmerkingen kunt u doorgeven aan dinxperlo.nl via het contactformulier. Nog even dit: de website www.dinxperlo.nl wordt zeer druk bezocht. Wellicht is het een goed idee om uw bedrijf te laten opnemen op de advertentiepagina.