Gemeente DinxperloDinxperlo.nl
Skip Navigation Links

Opleiding
Het pakket aan incompany opleidingen en trainingen dat via Dinxperlo.nl wordt verzorgd is zeer breed. Het omvat ondermeer:
  • Beleidsontwikkeling
  • Projectmanagement
  • Teamwork
  • Bestuurlijk juridische vakken
  • Politieke scholing
  • Andere opleidingenDe meeste opleidingen worden verzorgd met personeel uit het netwerk van Dinxperlo.nl en Alswin. In alle gevallen zijn het gekwalificeerde opleidingsdeskundigen die hun sporen in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs hebben verdiend. Opleidingen kunnen desgewenst ook op andere locaties dan op de werkplek worden georganiseerd. Zelfs de organisatie van opleidingen in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Wij spelen daarbij graag in op de wensen van de opdachtgever.

Belangstelling?
Vul het contactformulier in en informeer naar de mogelijkheden.

Opleiding en training
Soms is het handig om net iets meer te weten van zaken waarmee u op enig moment wordt belast. Denk hierbij aan vaardigheden om projecten te plannen of aan te sturen. Ook kan het nuttig zijn om wat meer inzicht te krijgen in zaken die spelen binnen uw relatie met de overheid.

In al die gevallen kunt u bij Dinxperlo.nl terecht. In overleg met u als opdrachtgever wordt een cursus- en trainingspakket voor uw medewerkers samengesteld.
In de meeste cursussen en trainingen wordt naast het onderwerp veel aandacht besteed aan communicatie en creativiteit. Uiteraard krijgt het onderwerp waarop de doelstelling van de cursus/training is gericht de nodige diepgang.

 


Uw vragen of opmerkingen kunt u doorgeven aan dinxperlo.nl via het contactformulier. Nog even dit: de website www.dinxperlo.nl wordt zeer druk bezocht. Wellicht is het een goed idee om uw bedrijf te laten opnemen op de advertentiepagina.